Digitális HázimoziAz LG 77EC980V televízió HIGH- END TV

Digitális Házimozi | 2014. Szeptember 23., Kedd 08:00

A saját fejlesztésű WRGB OLED panel és az Ultra HD felbontás a páratlan 77” hüvelykes kijelzővel, referenciamszintű, igazi high-end színvonalú készülék.

 

 

 

Az EISA díj odaítélésével a szakma elismerte az LG fáradozását. Az LG egy igazi csúcsminőséget alkotott. A 77EC980V televízió megépítésével az LG célja a legjobb teljesítmény és dizájn elérése volt – és ez sikerült.

lg_oled_eisa2_giz.jpg

Az ívelt kialakítás, a saját fejlesztésű WRGB OLED panel és az Ultra HD felbontás a páratlan 77” hüvelykes high-end kijelzővel egyenletes, lenyűgöző képeket produkál. Az OLED organikus fénykibocsájtó technológia kulcsfontos-ságú a megdöbbentő mélyfekete árnyalatok, a csúcsteljesítményű fényerő, a gyors, és tiszta mozgások megjele-nítésében. Az LG bőrszínnomító képfeldolgozása eközben szakszerűen kezeli a színeket, és elvégzi a HD képek borotvaéles felskálázását. Oldalról nézve alig csökken a fényerő és a színhűség, a képek kitűnően élvezhetők széles látószögben is. Túl az első osztályú teljesítményen, a készülék tudja az LG által kínált valamennyi funkciót, beleértve a webOS okos kezelési felületet, passzív 3D képet, és egy egész sor jövőbemutató alkalmazást , mind ezt egy elegáns, minimalista kijelző keretben. Mindent összefoglalva, az LG 77EC980V televízió egy referencia szintű, igazi high-end színvonalú készülék.

lg_oled_eisa.jpg
Forgalmazza: LG Electronics Magyar Kft.

www.lg.hu

Share |

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

 

ealogo-145x50.jpgaudiocentrum_140x50.jpg

hifi_station_140x50px_logo.jpg doczy.jpg

 

Impresszum