Elegáns, vezeték nélküli hangprojektor a Samsungtól

Digitális Házimozi | 2014. Október 07., Kedd 11:00

A HW-F750 AirTrack az első olyan hangprojektor, amelybe a lehető legkiválóbb hangminőség elérése érdekében vákuumcsöves erősítőt építettek. Vezeték nélküli kapcsolat révén egyszerűen csatlakoztatható a televízióhoz is, valódi mozi élményt garantálva.

 

Elegáns, vezeték nélküli hangprojektor a Samsungtól

 

A Samsung HW-F750 Airtrack vonzó fémes borítással, stílusos formával rendelkezik, a hangprojektorból szétáradó részletgazdag, természetes, meleg hangok pedig minden helyet fantasztikusan lágy hangzással töltenek be. A készülék egyszerűen, Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatható a televízióhoz, így a Samsung SoundShare(1) alkalmazás révén a TV hangszórójaként is használható, illetve szintén a Bluetooth technológiának köszönhetően akár a mobiltelefonon tárolt zenéket is megszólaltathatjuk.

 

Az új AirtrackOn funkció automatikusan aktiválja a hangprojektort, amikor a televízió bekapcsol, így lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a TV távirányítójával egyszerre szabályozhassa a két készülék be- és kikapcsolását, valamint hangerejét.

 

A kábelek elhagyásával a tér is jobban kihasználható, hiszen akár a falra, vagy a televízió elé is helyezhető a készülék, így egy elegáns lakberendezési elemként akár a szoba dísze is lehet. A beépített giroszkóp automatikusan felismeri a hangfal elhelyezését, és a hangot a maximális teljesítményhez és optimális hangminőséghez állítja be. Az intelligens audiorendszer finoman illeszkedik a felhasználó stílusához, a Vertical Surround Sound révén a felcsendülő dallamok minden irányból ugyanúgy élvezhetők, ráadásként pedig a 3D Sound Plus a TV-n látható kép mozgásához és mélységéhez szinkronizálja a hangot.

 

Samsung_soundbar_HW-F750__2.jpg

 

A Samsung HW-F750 Airtrack hangprojektor bruttó 199.900 forintos kiskereskedelmi áron lesz kapható május közepétől.

 

 

( - )

 

 

 Technikai jellemzők
 

Típus

AirTrack HW-F750

Gyártó

Samsung

Megjelenés, kivitel

Slim & Sleek

Ár

199.900 Ft.

Fogyasztás

310 W

Csatornák száma

2.1

Soundbar méretek (szé x ma x mé) 

943 x 57 x 120 mm

Mélynyomó méretek (szé x ma x mé) 

291 x 369 x 291 mm

Bemenetek

HDMI, optikai hang

Kimenetek

HDMI

Mélynyomó csatlakozás

vezetéknélküli

Vezetéknélküli kapcsolatok

SoundShare(1), Bluetooth

Egyéb tulajdonságok

Beépített elektroncső,

giroszkópos érzékelő

Share |

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

 

ealogo-145x50.jpgaudiocentrum_140x50.jpg

hifi_station_140x50px_logo.jpg doczy.jpg

 

Impresszum