Samsung vezeték nélküli, többzónás termékek csoportja

Digitális Házimozi | 2014. Október 13., Hétfő 13:00

A Samsung bemutatta audio termékeinek kibővített választékát. A gyártó a vezeték nélküli és az új, többszobás technológiát beépítette a legújabb 2014-es hangprojektorába, Blu-ray lejátszójába és házimozi rendszereibe.

 

CES 2014: Samsung vezeték nélküli, többzónás termékek

A fejlesztés jelentősen kibővítette azokat a lehetőségeket, amelyek révén kiváló hangzást biztosíthatunk a lakás valamennyi helyiségében.

 

A belépő szintű M5 hangszóró beépítése a Samsung Shape Wireless Audio – Multiroom rendszerébe. Ezek a hangszórók külön-külön is használhatók, de össze is kapcsolhatók más Samsung termékekkel vezeték nélküli hálózat segítségével, s így igazán egyedi házi audio rendszert hozhatnak létre a felhasználók. 

A Samsung stílusos és sokoldalú Sound Bar és Sound Stand termékei élénk és egyenletes hangzást biztosítanak, és kis helyet foglalnak el az innovatív kialakításnak és a műszaki megoldásoknak köszönhetően. A TV alá helyezve a Samsung ultravékony technológiája és elegáns dizájnja a maximumot hozza ki a surround rendszerből és a mély hangokból, s így gazdag és tiszta hangzást kapunk.

 

A Samsung HT-H7750WM Blu-ray házimozi rendszer olyan élményt kínál, amelyet sehol máshol nem tapasztalhatunk meg. Ez egy olyan egyedülálló 7.1 csatornás rendszer, amely virtuális 9.1 csatornás hangzást kínál, erre pedig csak a Samsung képes a DTS Neo: Fusion II kodek beépítése révén. A vákuumcsöves digitális erősítő és a karbon nanocsöves hangszórók együttes használatával meleg és természetes, ugyanakkor lenyűgözően erőteljes és tiszta hangzást kapunk.

 

samsung_M5_speaker.jpg

 

Shape Wireless Audio - Multiroom rendszer

 

A Samsung Shape Wireless Audio – Multiroom rendszere lehetővé teszi a zenerajongók számára, hogy átélhessék a korlátok nélküli szórakoztatás élményét a ház bármely helyiségében, akár több zenei forrás felhasználásával. A rugalmasan kezelhető hangszórókat magukban vagy akár a Wireless Audio – Multiroom Hubbal, illetve további M7-es vagy az új M5-ös hangszórókkal együtt is használhatjuk, és így többszobás, többcsatornás surround hangrendszert alakíthatunk ki.

 

Az egyszerű plug-and-play rendszerű kialakítással gyerekjáték a hálózat létrehozása a Samsung AV termékei között: egyszerűen csak rá kell kapcsolni a Shape-et vagy az opcionális Samsung Hub-ot a routerre, majd a szükséges csatlakoztatások elvégzése után letölthetők az ingyenes appok, amelyek segítségével az okostelefonokról is gond nélkül vezérelhetők a hangszórók és az audio készülék.

 

Az egyedi kialakítás igen változatos térbeli elhelyezést tesz lehetővé, a berendezés pedig úgy illeszkedik a sarkokba, mintha direkt az adott térhez tervezték volna. Függőleges és vízszintes pozícióba is állíthatjuk a maximális rugalmasság érdekében.

 

Samsung Soundbar

 

A HW-H600-as Sound Standet úgy alakították ki, hogy elférjen a 32-55-colos televíziók alatt. A többirányú hangzást lehetővé tevő technológia gazdag, 4.2 csatornás hangzást kínál a vékony, elegáns (1,4”) megjelenésű készülékben. Tökéletes kiegészítő bármely hálószobai televízióhoz vagy az olyan kisebb helyiségekben elhelyezett televíziókhoz, ahol az összetett audio rendszerek számára nincs elég hely.

 

 

samsung_HW-H600_Sound_Bar.jpg

HW-600 Sound Stand

 

A Samsung 320W-os HW-H750-es hangprojektora bármely házimozi rendszer hangzását képes felerősíteni. A mozira jellemző élethű hangzás révén még tovább fokozható a házimozizás élménye. A Soundbar a meleg és természetes analóg hangokat a legújabb digitális audio technológiával társítja, s ezzel gazdag és erőteljes hangzást biztosít. A vékony, fémes dizájn révén a HW-H750-es legalább olyan jól néz ki, mint amilyen jól szól, ha nagyképernyős televízióval együtt használjuk. A készülék kompatibilis a Samsung egyre bővülő Shape Wireless Audio-Multiroom termékkínálatával, s így az otthoni zenei élmény még gazdagabbá tehető.

 

samsung_HW-H750_Sound_Bar.jpg

HW-750 Sound Bar

 

A Sound Bar és a Sound Stand is megkönnyíti, és kényelmessé teszi a vevők számára a TV-vel való vezeték nélküli kapcsolat létrehozását. Mindkét berendezés támogatja a Samsung TV Sound Connect funkcióját, amely a készülékeken keresztül, Bluetooth kapcsolat fenntartásával küldi ki a TV audio jelét. A Bluetooth révén a felhasználók bármely készüléket számos különféle mobil eszközzel is összekapcsolhatják a nagyszerű, torzítás- és veszteségmentes hangzás érdekében.

 

HT-H7750WM házimozi rendszer

 

A HT-H7730WM házimozi rendszer a sokféle lehetőségével igazi bombasiker a házimozizás világában. A DTS-sel, azzal a piacvezető digitális audio eszközök fejlesztőjével való együttműködés révén a Samsung az egyetlen olyan szórakoztató elektronikai márka, amely az új DTS Neo: Fusion II kodeket használja 2014-ben. Ez az igazán modern technológia virtuális 9.1 csatornás kimenetet hoz létre a hangforrás interpolálásával, s ezzel olyan mélységű és irányú hangzásélményben lehet része a hallgatónak, amely akaratlanul is magával ragadja.

 

A HT-H7750WM-at vezérlő erősítő a különböző megoldások legjavát kínálja a hallgató számára: az analóg vákuumcsövek melegségét, valamint a digitális erősítők teljesítményét és hatékonyságát. A hallgatók nagyra fogják értékelni a természetes, teljes, gyakorlatilag torzításmentes és az aktív hangzás miatti veszteséget kiküszöbölő hangzást.

 

samsung_HT-H7730WM.jpg

HT-H7750WM központ egység és mélynyomó

 

A tallboy típusú álló hangszórókban nem csak közepes tartományú drivereket és tweetereket, de első magassági hangszórókat is találunk, amelyeket felfele állítva a térhatású surround hangzás élményét még tovább fokozó magassági csatornákat is létrehozhatunk. Ennek eredményeképpen igazi 7.1-es surround hangzást kapunk mindössze 6 hangszóró használatával (2 tallboy, 2 hátsó vezeték nélküli szatellit, 1 center és 1 mélynyomó).  

 

A rendszer Blu-ray lejátszójában megtaláljuk a Samsung saját fejlesztésű UHD Upscale processzorát, amely élénk színű, élethű képet hoz létre. A HT-H7750WM kétszer olyan jó felbontást kínál, mint a hagyományos 1080p videók, és képes ultranagy felbontásúra (UHD – az 1080p felbontásának négyszerese) feljavítani az SD és a HD tartalmakat is, s ezáltal az UHD televíziókkal is kompatibilissé válik. Ez az UHD feljavító funkció azt is jelenti, hogy a HT-H7750WM tulajdonosok már a következő generációs televíziós tartalmak fogadására is készen állnak. (-)

Share |

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

 

ealogo-145x50.jpgaudiocentrum_140x50.jpg

hifi_station_140x50px_logo.jpg doczy.jpg

 

Impresszum