Ultra nagy fényerejű képek az Epson új projektoraival

Digitális Házimozi | 2015. Január 08., Csütörtök 12:00

A fejlett technológiát rugalmas funkciókkal ötvöző EB-Z11000 sorozatú projektorok az Epson saját, korszerű 3LCD technológiáját felhasználva páratlan fényerőt és hozzáadott értéket biztosítanak, ráadásul az élénk színek akár nappali fényviszonyok mellett is jól láthatók.

 

A fix telepítésű projektorokat nagy rendezvénytermek számára tervezték, míg az EB-Z11000 sorozat tagjai már megfelelnek a kölcsönzői piac és az olyan ügyfelek igényeinek is, akik digitális reklámmegjelenítési megoldást keresnek. A sorozat minden tagja használható álló tájolással is, amely alkalmassá teszi a különböző hirdetések megjelenítését is.

Epson EB-Z11000.jpg

A fejlett technológiát rugalmas funkciókkal ötvöző EB-Z11000 sorozatú projektorok az Epson saját, korszerű 3LCD technológiáját felhasználva páratlan fényerőt és hozzáadott értéket biztosítanak, ráadásul az élénk színek akár nappali fényviszonyok mellett is jól láthatók. Az LCD panelek használata kiváló minőségű képet biztosít egyformán magas fehér- és színesfény-kibocsátás mellett. A fix telepítésű és rendezvénytermi rendszerek esetében az új és exkluzív, rövid vetítési távolságú objektív rendkívüli rugalmasságot biztosít, és az összes modell kompatibilis a már forgalomban levő egyéb, opcionális Epson optikákkal.

Az összes modell tetszőleges dőlésszögben telepíthető, a teljes 360 fokos tartományban, ami a lencsemozgatás funkcióval kombinálva rugalmas elhelyezhetőséget garantál. A vetítők Wi-Fi és HDBaseT csatlakozási lehetőségeket is kínálnak, és egyetlen kábellel akár öt jelforrás is csatlakoztatható hozzájuk. A kalibrálás megkönnyítése érdekében tesztmintákat is használhatunk. Az Epson saját Super Resolution képjavító funkciója extra részletességet eredményez, az Edge Blending technológiával pedig több projektor képét lehet összefűzni egységes panorámaképpé. 10 000 lumen fényerejükkel a fehér EB-Z10000U és a fekete EB-Z10005U az Epson eddigi legnagyobb fényerejű, WUXGA felbontású projektorai.

www.epson.hu

Share |

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

 

ealogo-145x50.jpgaudiocentrum_140x50.jpg

hifi_station_140x50px_logo.jpg doczy.jpg

 

Impresszum