Marantz AV8801 11.2 csatornás AV előerősítő processzor

Digitális Házimozi | 2014. Szeptember 26., Péntek 17:00

A Marantz AV8801 egy 11.2 csatornás előfok és processzor egy komoly prémium kategóriályú eszköz. Kiváló hang és képminőséget nyújt a fejlett feldolgozó áramkörei révén. Ismerjük meg tehát, milyen a felépítése az új Marantz AV8801 -nek.
Marantz AV8801 11.2 csatornás AV előerősítő processzor

 

Kevés olyan audió gyártó van a világon, amelynek olyan illusztris története lenne, mint a Marantz-nak. A cég 2003-ban ünnepelte fennállásának 50. évfordulóját.

A Marantz AV8801 11.2 csatornás A / V előerősítő / processzor tele van a legújabb audio és video technológiákkal, és mindennek az a célja, hogy az Ön számára a tökéletes zene és film térhatású hangélményt nyújtson. A fejlett multi-DSP audio processzor, a AV8801 funkciók széles skáláját a térhatású hang dekódolási módokat támogatja, beleértve a nagy felbontású audio formátumokat, és a Dolby TrueHD és DTS HD Master Audio. A tökéletes térhatású hangzásért, a AV8801 is rendelkezik kiterjesztett többcsatornás dekódoló, beleértve Audyssey DSX és DTS Neo: X, így képes felvenni további elülső magasságot és szélességét növelő csatornákat, valóban kiterjedt és magával ragadó surround hangzást garantál. A AV8801 tovább bővíti a hang minőségét finoman kezeli a jeleket a Marantz-saját HDAMs az XLR kimenetek és a külön csatlakoztatható erősítőre küldi. Audyssey MultEQ XT32 automata szoba mérés és korrekció könnyű telepítése révén, a hozzá tartozó bemérőmikrofon, és a nagy felbontású digitális szűrők a hangsugárzók és a mélysugárzó, amely egyenletes akusztikus korrekció, frekvencia és idő tartományok beállítása maximális pontosságú mindenféle akusztkai környezetben. A AV8801 is fel van szerelve az Audyssey által LFC (alacsony frekvenciájú komponens) opcióval, amely egyedileg  lehet a mély basszus beállítani, hogy minimalizálja a mély basszus szivárgását szomszédos szobákat és apartmanokat, miközben továbbra is a kielégítő széles körű zenei élmény adni. Audyssey Dynamic Volume figyeli és javítja a bosszantó jelszintek, amely kielégítő hallgatási élményt biztosít bármilyen hangerő beállítás esetén, és Audyssey Dynamic EQ , mely élvezetes széles körű hangminőséget még csökkentett hangerő szinten is ideális késő esti zenehallgatást biztosít . Audyssey Sub EQ HT feldolgozás optimalizálja kettős mélynyomó beállításokat, amely egyedi mély basszust ad s a legsimább és legdinamikusabb mély basszus biztosít.

 

AV8801650x.jpg

Szimmetrikus előlap szép és elegáns, a készülék magassága erőt sugároz.

 

 

Videó lehetőségek


 A videó rész fejlett, nagy felbontású videó feldolgozás és dekódolás, és fel van szerelve video felskálázással, hogy felkonvertálja normál felbontású (SD) videó forrásból örökölt anyagokat nagy felbontásúra. A kompatibilitás a legújabb Ultra High Definition (4K) jelenik meg, a AV8801 Lehetővé teszi a upconvert SD és HD Ultra High Definition (4K), és azt is el tudja fogadni, és át-át 4K tartalmat. A teljes videó csatlakoztatási lehetőség, tartalmaz több kiosztható kompozit és komponens video bemenetet, valamint a nem kevesebb, mint 7 HDMI bemenetet, köztük egy előlapi HDMI bemenet lehetővé teszi, hogy könnyen csatlakoztatható HDMI kompatibilis hordozható eszköz. Van 3 HDMI kimenet, beleértve a kettős kimenet a fő zóna számára, ami lehetővé teszi a két HD kijelző csatlakoztatását, mint például a lapos HDTV és HD elülső projektor. A harmadik HDMI kimenet nézzhetünk egy másik programot egy másik szobába, és a InstaPrevue funkcióval nézhetjük meg egy előnézeti videót a csatlakoztatott HDMI forrásból kép a képben ablakban.

 

 

Marantz-AV8801-Ruckseite.png

 

A Marantz 8801-es hátlapján nem sok kihasználatlan hely van.

 

 

Hang áramkörök és kiterjesztett lehetőségek


Az AV 8801-es kezeli a mai szélessávú, high dynamic range tartalmat, az audio rész fel van szerelve a legújabb nagy felbontású 192 kHz / 32-bit DAC -al minden csatornán. A AV8801 képes dekódolni WAV, FLAC és ALAC audio fájlokat, és magában foglalja a veszteségmentes audio lejátszást. A rendszer maximális beállítási lehetősége révén, a AV8801 egyaránt fel van szerelve aszimmetrikus (RCA) és szimmetrikus (XLR) audió kimenettel. Vinyl rajongók biztosan értékelni fogják a phono bemenetet, és nincs szükség külön tunerre, mint a AV8801 tartalmaz egy beépített HD Radio tunert. HD Radio, AM, FM. A AV8801 magában foglalja a teljes hálózati képességeket, köztük egy 4 portos Ethernet switch, amely lehetővé teszi, hogy egy kapcsolat otthoni LAN három további kapcsolat, így tud csatlakozni más forrásból, mint például a hálózat-képes Blu-ray lejátszó. AirPlay segítségével patak a kedvenc tartalmat a különféle Apple eszközökhöz, mint például az iPod touch, iPhone vagy iPad, és a AV8801 tartalmazza a hálózati streaming funkciót, mint a Pandora és SiriusXM internet rádió, valamint a Spotify.

 

www.horn.eu

Share |

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

 

ealogo-145x50.jpgaudiocentrum_140x50.jpg

hifi_station_140x50px_logo.jpg doczy.jpg

 

Impresszum