Quadral CASA; beépíthető hangsugárzó család

Digitális Házimozi | 2016. November 09., Szerda 09:00

A németországi piacvezető hangfalgyártó kínálatában újdonságként debütál a falba, mennyezetbe építhető Quadral CASA család, mely esztétikus megjelenésével és magas műszaki tartalmával a már megszokott magas minőségű megszólalást ígéri.

 

 

CASA1.jpg

 

A diszkrét külső garantálja, hogy a hangsugárzó összeolvad a szobák belső lakberendezéseivel, így szinte láthatatlan kivitelben kaphatunk igen magas minőségű zenei vagy mozi megszólalást a pénzünkért. A CASA sorozat kerek és négyszögletes kivitelben is kapható, attól függően, hogy azt a mennyezetbe vagy a fal síkjába kívánjuk azokat telepíteni. A beszerelést nagyban könnyíti az ötletes, mágnesesen rögzülő takaró lap, mely ellentétben a hagyományos fém keretekkel, könnyen levehető és visszahelyezhető. A rendkívül vékony külső keret szinte alig látható, a fal síkjából mindösszesen pár millimétert áll el a komplett előlap. A takaró lap mögött a már megszokott, igen magas minőségű Quadral hangszórók találhatóak. a CASA C6-os és CASA C8-as kerek kivitelű hangsugárzóban 180 és  210mm-es Titanium gőzölt mélysugárzók és 25mm-es Al dome magas sugárzók kerültek beépítésre. Az egyéni ízlés és a rugalmas elhelyezhetőség okán a magassugárzó kapcsolható +/- 2dB-es szűrőváltót kapott. A masszív csatlakozók vastag, akár 4mm2-es kábelek fogadását is lehetővé teszik, így bőséges teljesítménnyel is kiszolgálhatjuk hangsugárzóinkat, akár hosszabb kábelezés esetén is.

 

 

CASA2.jpg

 

A négyszögletes CASA W60-as és CASA W80-as hangsugárzók műszaki tartalma megegyezik a kör alakú hangsugárzókkal, azok csak formájukban térnek el, így akár a függőleges fal síkon egy komplett házimozi rendszer is kialakítható a segítségükkel.  A hangsugárzók beépítése gipszkarton falak esetén gyerekjáték, de más falazatok esetén sem bonyolult, hiszen a hangsugárzók a cég kínálatában található SHEETROCK keretek segítségével beton és kőfalak esetén is rugalmasan telepíthetők. A látható elemek, keret és rács természetesen színre festhető.


A termékek a forgalmazó, Stream Audio Kft. bemutatótermében megtekinthetők, megvásárolhatok.     

 

Forgalmazó: Stream Audio Kft.
+36-30/530-61-92
www.streamaudio.hu

Share |

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

 

ealogo-145x50.jpgaudiocentrum_140x50.jpg

hifi_station_140x50px_logo.jpg doczy.jpg

 

Impresszum