HECO újdonságok a Hifi Show-n!

Digitális Házimozi | 2014. Október 10., Péntek 11:00

A HECO az 2014-ben ünnepli fennállásának 65. évfordulóját. A német gyártó több újdonságot hoz el a 15. Audiovideo-Trend & Hifi Showra. Az újdonságokat bemutatja a Hififutár a Hotel Marriott Sávoly Pál termében.
 

Concerto Grosso cikk.jpg

 

A németországi IFA Show-n már élőben is megcsodálhatta a közönség a gyártó csúcshangfalát, a Concerto Grosso-t. A különleges kialakítású hangfalat az évfordulóra készítették.  Ebbe a padlón álló hangfalba a már megszokott és precíz német mérnöki munkát, alkatrészek szempontjából mindenből a legjobbat rakták. A Concerto Grossoval egy hangfal a High End szerelmeseinek.

 

Másik újdonság az igen sikeres Celan GT sorozat új tagja. A Celan GT602, GT202, GT102F, GT Center 32 azoknak kínál megoldást, akik a legjobb hangot keresik, de kevés helyük van a hangfalak elhelyezésére. A kecses vékony kialakítás, vagy a falra szerelhető Celan GT102F a tökéletes házimozi rendszerek alapelemei lehetnek. Természetesen a sorozat elemei a sztereó hívőket is meg fogja ragadni.

 

Celan_cikk2.jpg

A gyártó azokra is gondol, akik egyszerűbb, de igen praktikus megoldásban gondolkoznak, de nem akarnak lemondani a minőségi zenehallgatásról. Az Ascada 300BX Bluetooth hangszóró sikere után, most szélesítik a kínálatot és bemutatásra kerül az Ascada 2.0BTX. Ez a erősítővel ellátott két utas hangfalpár, alkalmas a telefonon tárolt zenék megszólaltatására, de akár lapos tévékkel is össze lehet kötni. A magas fényű fekete, vagy fehér hangfalak megjelenésükben is magukra vonzzák a figyelmet.

Újdonság a New Phalanx aktív mélynyomó ládák. A New Phalanx 202A-ba 20cm-es, míg a New Phalanx 302A-ba 30cm-es mélynyomót építettek. Mindkét dobozban a mélynyomóval azonos méretű passzív membránt is raktak, így a kis mérethez, erőteljes és dinamikus mélyhangok társulnak.

A Hifi Station Kft. – Hififutár, a HECO termékek magyarországi importőre vár minden kedves érdeklődőt a Mariott Hotel Sávoly Pál termébe a 15. Audiovideo-Trend & Hifi Show-ra.

 

További információ a Hififutár weboldalán.

Share |

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

 

ealogo-145x50.jpgaudiocentrum_140x50.jpg

hifi_station_140x50px_logo.jpg doczy.jpg

 

Impresszum