Digitális HázimoziEISA DÍJAK 2012-2013 - AUDIO / HÁZIMOZI ESZKÖZÖK

Digitális Házimozi | 2012. Augusztus 15., Szerda 09:00

Az EISA zsűrijének 2012 június 27-én meghozott döntése alapján az AUDIO és HÁZIMOZI kategóriában az alábbi készülékek részesültek a rangos kitüntetésben.

KEF LS50 logo 200x110.jpg

 

EUROPEAN LOUDSPEAKER 2012-2013

KEF LS50

 

kef-ls50jpg.jpg

 

 

Az átlagos szemlélő számára az LS50 minimalista stílusú, egyhangszórós hangsugárzónak tűnik, de a valóság egészen más. Az igazság az, hogy ez az egyetlennek látszó hangszóró a KEF cég híres kétutas Uni-Q egysége, melyben a tweeter, a középsugárzó akusztikus középpontjában helyezkedik el. A legutóbbi változat rózsaarany kónuszú, melyet egy különleges magnézium-alumínium ötvözetből készítettek, és elég hosszú úton mozog ahhoz, hogy kiváló mélytartományt is megjelenítsen. A kabinet nemcsak kívülről gyönyörű, de belülről is kiváló, szilárd konstrukció. Több réteges felépítésű, belseje számos merevítőt és erős bordázatot tartalmaz. Ezt a kompakt méretű hangrendszert az élő megjelenítés és a súlyos basszusok jellemzik.  Hallgatáskor csak hunyja be a szemét, és meglepődik majd, hogy ez a kis hangszóró nagyobbat szól, mint méretesebb társai.

 

Forgalmazza:

AIDA Audio Kft

www.aida-audio.hu


 

Cambridge audio low 200x110.jpg

 

EUROPEAN TWO-CHANNEL SYSTEM 2012-2013

Cambridge Audio Azur 851C + 851A

 

cambridge-audio-azur-851c851ajpg.jpg 


Mikor több egy CD-lejátszó, mint egy CD-lejátszó? Amikor úgy tervezik meg, hogy egybeépítenek egy D/A konvertert egy CD-lejátszóval. A Cambridge Audio Azur 851C  e tekintetben a jelenlegi legjobb lejátszó, mivel megtalálható benne a legigényesebben tervezett DAC, egyben USB- és digitális bemenetelekkel is rendelkezik. A 851A illik hozzá, mivel az a cég Class XD technológiájával készült erősítőjét tartalmazza, melynek teljesítménye simán túllépi az előírt 120 wattos teljesítményt. A 851 DAC lejátszója a csendet és a nyugalmat teremti meg, míg a 851A egy izmos erősítő, mely keményen megdolgoztatja a hangszórókat, határozott mélyhang-tartománya is igen erőteljes. A 851 C-ben és A-ban a legmodernebb technológiát találjuk, méghozzá jóval kevesebb árért, mint azt a high-end kategóriában elvárnánk. Csatlakoztassa hozzá a legjobb hangsugárzókat, és a kétcsatornás rendszernek köszönhetően máris a hi-fi mennyországban érezheti magát.

 

Forgalmazza:

Audiophyl Kft.

www.audiophyl.net

 

Dynaudio logo 220x110.jpg

 

EUROPEAN WIRELESS HI-FI 2012-2013

Dynaudio Xeo

 

dynaudio-xeo-bisjpg.jpg

 

Hi-fi kábel nélkül? Ezt az álmot váltja valóra a Dynaudio Xeo vezeték nélküli audio-rendszer. Bár a wi-fi hagyományosan lo-fi-ként üzemel, a Xeo adója egy magasabb szabványnak megfelelő átviteli képességgel 16 bit/48kHz-es felbontásban sugároz zenét a Xeo 3 állványos és a Xeo 5 szabadon álló hangszórók felé. Mindkét hangsugárzó két 50 wattos erősítőt tartalmaz, melyek a beépített közép- és magassugárzókat látják el energiával. A csatlakoztatott Xeo adóegység analóg-, USB- és Toslink digitális bemenettel is rendelkezik, így számos hi-fi jelforrással kompatibilis. A Xeo nemcsak saját hangszórói számára biztosít jeleket, hanem még plusz három független hangzónát is ellát élő, dinamikus, minőségi hanggal a lakásban.

 

Forgalmazza:

Music Tools Bt.

www.dynaudio.com

 

Pioneer N50 220x110.jpg

 

EUROPEAN STREAMING PRODUCT 2012-2013

Pioneer N-50

 

epson-eh-tw9000wjpg.jpg

 

A hálózati hi-fi-lejátszók félelmetes iramban fejlődnek. A Pioneer N-50, máris új szabványt hozott létre ebben a kategóriában. 2,4 inch-es színes LCD kijelzőjén számos információhoz juthatunk, beleértve a hallgatott zenei album borítójának képét, a játszott file típusát és annak mintavételi frekvenciáját is. Az N-50-es sokkal többet tud annál, mint amit vékony profilja sugall, köszönhetően a benne rejlő teljesítménynek, és megerősített szerkezetnek. A legfontosabb azonban, hogy a DLNA-n és az Ethernet-csatlakozáson érkező, a nagyfelbontásban készült 24 bit/192 kHz-es felvételekkel is jól bánik, és USB-ről, Wi-Fi-ről, vagy Bluetooth-ról is fogad jeleket.  Zenei értelemben olyan hangképet állít elénk, melybe magunk is besétálhatunk. A kitűnő készülék a gitárhangot, valamint a billentyűsöket is a hallgatható digitális csoda magasságába emeli – az N50 maga a digitális varázslat.

 

Forgalmazza:

Basys Kft.

www.basys.hu

 

Sennheiser HD700 logo 220x110.jpg

 

EUROPEAN HI-FI HEADPHONE 2012-2013

Sennheiser HD 700

 

sennheiser-hd-700jpg.jpg


A Sennheiser sok évtizede élen jár a fejhallgatók fejlesztésében, és szerzett tapasztalataikat mind felhasználták a HD 700 modell tervezésénél. Az elegáns, modern, esztétikus, és nyitott hangterű tervezés, újszerű anyagválasztással párosul, így azonnal felismerhető. A finom bársonyból készült fejpárnák a szilikonnal töltött fejpánthoz csatlakoznak. A fejhallgatóhoz új típusú mágneses rendszer is tartozik. A kényelmesen viselhető HD 700-as irányvonala megfelel a Sennheiser hagyományainak. Az új modell hangja kimondottan gazdag, természetes melegséget áraszt és hosszantartó kényelmes hallgatást biztosat hallgatója számára.

 

Forgalmazza:

Audio Partner Kft.

www.audioparner.hu

 

 

Audiolab logo 220x110.jpg

 

EUROPEAN D/A CONVERTER 2012-2013

Audiolab M-DAC

 

audiolab-m-dacjpg.jpg

 

A computerizált USB audio új korszakában a D/A (DAC) konverterek fejlesztése új irányba indult. Az új fejlesztések közül kevés használható olyan egyszerűen, és sokrétűen, mint az Audiolab gyönyörű, apró M-DAC konvertere. A készülék minden különleges USB driver segítsége nélkül is kompatibilis majd minden Mac- és Windows-alapú rendszerrel, a beépített display pedig megjeleníti a bejövő zenék számos információját is. Egy külön hangerőszabályzó biztosítja, hogy az M-DAC egyben előerősítőként is működik, és a beépített hét digitális szűrőnek köszönhetően módunk nyílik a megszólalás finomhangolására is. Kitűnő hangot szolgáltat, mely erőteljes, mélyreható és különleges. Hangzása a zene szívébe hatol, és átadja annak lelki finomságait is. Ez egy rendkívül magas minőségű termék, tökéletes kezdő számítógépes audio-újoncok és a alkalmi zenerajongók számára egyaránt.

 

Forgalmazza:

Audio Mekka Kft.

www.audiomekka.hu

 

 

 Pro Ject 20x110.jpg

 

EUROPEAN TURNTABLE 2012-2013

Pro-Ject Debut Carbon

 

pro-ject-debut-carbonjpg.jpg

 

Ellentétben a nevével a Debut Carbon nem első fejlesztésű lemezjátszója a Pro-Ject-nek, hanem tagja annak a sorozatnak, mely az igen sikeres márka gerincét alkotja. Egy darabból készült vázzal rendelkezik, és hét különböző színben kapható. Szíjmeghajtású tányérral látták el, megerősítették a motor felfüggesztést is, de a lényegi különbség elődeihez képest az, hogy a deck szénszálas hangkarral rendelkezik, melyet már a Pro-Jekt népszerű 9cc modelljénél is megismerhettünk. Az új lemezjátszó hangja ugyanolyan szép, mint a látványa.  Megszólalása dinamikus, minősége sokkal drágább modellek hangját idézi. A megszólaltatott hangok lélegzetelállító tisztaságot és erőt sugároznak.  Ha ön érdeklődik a vinyl újjáéledése iránt, akkor a Pro-Jekt Debut Carbonja az ideális választás ahhoz, hogy ismét elkezdjen a fekete lemezekkel foglalkozni.

 

Forgalmazza:

Inter Audio Kft.

www.interaudio.hu

 

 

Dali epicon 8  200x110.jpg

 

EUROPEAN HIGH-END AUDIO 2012-2013

DALI EPICON 8

 

dali-epicon-8jpg.jpg

 

A dán Dali hangsugárzók nem idegenek a high-end rajongók előtt. Az Epicon sorozat legújabb darabja valóban különleges. A szoborszerű Epicon 8 mintegy 1,26 méteres magasságával, középsugárzójának fával kevert papír membránjával, továbbá az alatta elhelyezkedő hibrid tweeter-ével és két mélynyomójával határozott megjelenésű hangfal benyomását kelti. Fejlesztésének fő újdonság egy nem-vezető poranyag használata a mágnesrendszerben, mely a Smooth Magnetic Component (SMC) nevet viseli, aminek felhasználásával jelentősen csökkentették a torzítást, egy széles dinamikatartományban. Az Epicon 8 kabinetje hat rétegű MDF-ből készült, fekete- és valódi fa külsővel kerül forgalomba.  Megszólalása impresszív, egyszerre erős és bensőséges, hangképe a legapróbb zenei részletekkel fűzerezett, hangja könnyedén betölti a legnagyobb helyíségeket is. 

 

Forgalmazza:

Horn Distribution Kft.

www.horn-distribution.hu

 

 

Canton Vento logo 200x110.jpg

 

EUROPEAN HT LOUDSPEAKER 2012-2013

Canton Vento 800.2 System

 

canton-vento-8002-system-bisjpg.jpg

 

Úgy tűnik, a nagy hangszórógyártók mindig tudnak még jobbat létrehozni. A Canton legutóbbi generációja, a Canton Vento széria igazi nagy durranás a házimozi-rajongók számára. A győztes rendszer a 870.2 szabadon álló tagjai mellett a 820.2 surround-ból és a 856.2 centerből áll, melyekben a Canton csúcsminőségű referencia kerámia dom-tweetere kapott helyet, mely technológia eredetileg a Cantot topszériájához a Refence sorozathoz lett fejlesztve. A crossover és a hatrétegű laminált kabinet jól hangolt, így a Vento 800.2 széria élő megszólalást hoz létre mozizáskor és zenehallgatásakor egyaránt. A hangszóró-kombináció a legfinomabb részleteket is átadja, ugyanakkor hangzása nem agresszív, tágas hangtere kiváló szórakozást nyújt a házimozi rajongók számára.

 

Forgalmazza:

Horn Distribution.Kft.

www.horndistribution.hu

 

 

Samsung HT logo 200x110.jpg

 

EUROPEAN HT SYSTEM 2012-2013

Samsung HT-E6750W

 

samsung-ht-e6750wjpg.jpg

 

Visszatérnek a csövek ebben az újszerű Samsung házimozi-rendszerben, összekapcsolva elektroncsöves generációkat a modern D-osztályú erősítőkkel. A HT-E6750W két 3D-képes HDMI bemenettel és egy HDMI kimenettel is rendelkezik. Smart Hub-funkciója lehetővé teszi a közösségi kapcsolatok, alkalmazások, szolgáltatások és az on-line szórakozás elérését bármely HD TV képernyőjén.  Más médiák csatlakozhatnak Wi-Fi, Bluetooth vagy az USB segítségével. Ami a hangot illeti, az 5.1-es megszólalás további két virtuális front-surround csatornával egészül ki. Bár a HT-E6750W alapvetően házimozi-környezet kiszolgálására készült, hangminősége és meglehetősen erőteljes megszólalása a zene reprodukciójához is megfelel. Mindez, valamint a széles skálájú dekóder-választék, melyek a legújabb audio és video formátumokat is kezelik, folyamatosan további élvezetek megszerzésére ösztönzik a felhasználót!

 

Forgalmazza:

Samsung Electronics Kft.

www.samsung.hu

 

 

Pioneer vsx922 logo 200x110.jpg

 

EUROPEAN  HT RECEIVER 2012-2013

Pioneer VSX-922

 

pioneer-vsx-922jpg.jpg

 

A sokindulós AV-mezőnyben nehéz a győzelmet megszerezni, de a Pioneer keményen dolgozott azon, hogy ebben az évben ismét elnelső legyen a sorba kitűnő hangú VSX-922-es receiver-ével. A hétköznapi szemlélő nem lát sok változást a tavaly bemutatott modellhez képest, de történt néhány kulcsfontosságú fejlesztés, mint például a hat 3D-képes HDMI bemenet, a 7.2 csatornás kimenet és egy az új video-felskálázó eljárás ami javítja a képminőséget. A VSX-922-es támogatja a DLNA-t, az Air Play-t, iPod/iPhone/iPad dokkolására is alkalmas, és fogadja a WAV és FLAC fájlokat is, melyeket feljavít 192kHz/24bit-re, ugyan ezt vezetékes hálózatról, vagy USB-bemenetről érkező anyagokkal is megteszi. Funkcionalitás, szórakozás és interaktív vezérlés! Ezt kínálja a Pioneer iControlAV2012 frissitése, amit okostelefonról, és tablet-ről egyaránt használhatunk.

 

Forgalmazza:

Basys Kft.

www.basys.hu

 

 

Bower&Wilkins logo 200x110.jpg

 

EUROPEAN HT SUBWOOFER 2012-2013

Bowers & Wilkins PV1D

 

bowers-wilkins-pv1djpg.jpg

 

A B&W PV1D nem közönséges mélynyomó, mivel stílusos mélyeket állít elő. Legömbölyített, kagyló formájú háza nem csak a káros rezonanciák csökkentését szolgálja, hanem ebben kapott helyet a két egymásnak háttal álló mélysugárzó, és a beépített 400W-os D-osztályú erősítő is. A különleges driver-ek pehelykönnyűek, de nagyon stabilak, hála az azokban felhasznált polisztirén-, kevlár- és alumínium alapanyagoknak. A fejlett DSP megvédi a rendszert a túlterheléstől, és egyúttal a torzítást is csökkenti. A B&W által ajánlott low-pass filter és a késleltetési lehetőségek segítik a mélynyomó 2.1-es, vagy a teljes kiépítésű, akár 7.1-es házimozi-rendszerbe való integrálását. Az akciófilmek rajongói üdvözölhetik a B&W négy EQ-beállítási lehetőségét is, melyek közül egyik-másik pont megfelel ahhoz, hogy szobát betöltő, tiszta, mély, fülszaggató basszust kapjunk.

 

Forgalmazza:

Aymara Kft.

www.aymara.hu

 

 

Harman Kardon logo 200x110.jpg

 

EUROPEAN HT SOUNDBAR 2012-2013

Harman Kardon SB30

 

harman-kardon-sb30-bisjpg.jpg

 

A Harman Kardon nagy lépést tett előre a valódi házimozi-élmény terén. Sikerük kulcsa a soundbar és a megfelelő mélynyomó kombinációja. A Harman Wave Surround technológiája, a hat kis középsugárzó és a hét metál-kerámia tweeter együttese kiváló összhangot eredményez a megjelenített tizenegy csatornán. Az igazi basszusok eléréséhez vezeték nélküli 8 inch-es mélynyomót alkalmaznak, melyet egy 100W-os D-osztályú erősítő hajt meg. A berendezés installálása egyszerű. Ha csatlakoztatjuk a TV-t, majd a BD-lejátszót az analóg- vagy a digitális bemenetekre, már élvezhetjük is a készülék hangját. A Dolby Volume rendszer biztosítja, hogy ne essünk le a székről, amikor a reklámok megszólalnak. A hang minőségét tekintve koncert-BD-k hallgatása és filmnézés esetén az SB30 realisztikus tonális egyensúlyt biztosít, és az akusztikus kép tökéletessége mindvégig fókuszban marad.

 

Forgalmazza:

Invitone Korlátolt Felelőségű Társaság

www.invitone.hu

 

Sony VPL logo 200x110.jpg

 

EUROPEAN HT HIGH-END 2012-2013

Sony VPL-VW1000ES

 

sony-vpl-vw1000esjpg.jpg

 

 

A házimozi-rajongók régi álma, egy valódi 4K-s projektor valósult meg a Sony VPL-VW1000ES-ben. A natív 4K-s házimozi projector 4096x2160 pixeles képfelbontással rendelkezik, és a Sony professzionális mozi-megoldásainál szerzett tapasztalataira épült. Három új SXRD mátrix panel található a készülékben, mely 1 000 000:1-hez dinamikus kontrasztaránnyal és kimondottan erre a vetítőre fejlesztett 2,1-szeres zoom-lencsével rendelkezik. Amit a projektor biztosít, az a kiváló felbontás, a kiemelkedő képprocesszálás és a 4K-s felskálázó képesség, mely bármilyen a FullHD bemenetre érkező jelnél megvalósul. Kedvenc filmjeit még sosem láthatta ilyen élőnek, részletgazdagnak és valósághűnek – ez a jövő projektora ami már ma elérhető.

 

Forgalmazza:

Sony Hungária Kft.

www.sony.hu

 

 

 AUDIO/HT/VIDEO Panel közös Eisa díjai:


 

Panasonic DMP BDT500 200x110.jpg

 

EUROPEAN BLU-RAY PLAYER 2012-2013

Panasonic DMP-BDT500

 

panasonic-dmp-bdt500-bisjpg.jpg

 

A Panasonic DMP-BDT500-as mindent tud. Gyors és megbízható a CD/DVD/BD lemezek beolvasásánál, és sokrétű alkalmazási lehetőségeket kínál. Többek között az internetre csatlakoztatva vagy DLNA kapcsolatról is játszhatunk le file-okat. Fejlett csatlakoztathatósággal, többek között két HDMI-vel rendelkezik, így egyszerűen integrálható már meglévő rendszereinkbe. A beépített video-processzor lehetővé teszi a képkalibrálást. A DMP-BDT500-ban egy különleges hangprocesszor is helyet kapott, mely lehetővé teszi különböző csöves hangkarakterek előállítását is. A digitális-analóg konverzió négy darab 192kHz/32 bites DAC-re épül. A Panasonic készüléke FLAC file-ok fogadására is képes, még 192 kHz/24 bites bontásban is. LAN és Wi-Fi fogadásra is felkészítették. Érintőpados távirányítót is kapunk hozzá. Ez az impresszív megjelenésű eszköz androidos és iOS rendszerekkel is kompatibilis.

 

Forgalmazza:

Panasonic South-East Europe Kft.

www.panasonic.hu

 

 

Epson tW9000 logo 200x110.jpg

 

EUROPEAN PROJECTOR 2012-2013

Epson EH-TW9000W

 

epson-eh-tw9000wjpg.jpg

 

Az Epson EH-TW9000W egyike azon házimozi-projektoroknak, melyek full HD 3D képmegjelenítést tesznek lehetővé, méghozzá vezeték nélküli átvitel segítségével, így a hosszú HDMI kábel a jövőben már csak emlék marad. A projektor nagyteljesítményű E-TORL lámpája a 480 Hz-es frissítési frekvenciával kombinálva hozza létre az erőteljes fényű 3D-s képet. Az optikai rendszer, nagyátfogású zoommal, és horizontális-vertikális váltóval rendelkezik. Üzembe-helyezése igen egyszerű. Kitűnő videoprocesszálási rendszer, mozgáskompenzáció és az Epson minőségi kivitelezése első osztályú besorolásba emelik a készüléket. Az Epson EH-TW9000W az egyik legjobb választás, amit ma a házimozi vetítők piacán találhatunk. Ha ezt a készüléket használja házimozizáshoz, álomszerű élményben lesz része.

 

Forgalmazza:

Epson Deutschland GmbH

Magyarországi Fióktelep.

www.epson.hu

 

Loewe Connect  logo 200x110.jpg

 

EUROPEAN HT SOLUTION 2012-2013

Loewe Connect ID 46 + Home Cinema Set 5.1

 

loewe-connect-id-46-home-cinema-set-5-1-bisjpg.jpg

 

Ez a kombinált házimozi-rendszer stílusos, flexibilis és könnyen beilleszkedik a nappalijába, mivel a Connect ID 46 televízió 2.160 különféle dizájn-kombinációban érhető el, mely változatos állványokat, színeket és műszaki tartalmat jelent. A televízió magas képminőségéhez, kiváló hangzás társul. A Home Cinema Set 5.1 jó választás, mivel az a MediaVision 3D Blu-ray rendszerére épül, iPod/iPhone dokkolót és 5 satellit hangsugárzót foglal magában, valamint tartozik hozzá egy vezeték nélküli mélynyomó is. Vezérlése a Loewe új, iPad-kompatibilis Assit Media applikációjának segítségével igen egyszerű. Ez a prémium házimozi-rendszer minőségi anyagokból készült és a kivitele is felsőkategóriás.

 

Forgalmazza:

Basys Kft.

www.basys.hu

 

 

2012/2013 TOVÁBBI EISA DÍJAK:

 

 

A 2012/2013 TOVÁBBI EISA DÍJAK:

 

 audio_logo.png 

 AUDIO

 

 

EUROPEAN LOUDSPEAKER 2012-2013

KEF LS50

 

EUROPEAN TURNTABLE 2012-2013

Pro-Ject Debut Carbon

 

EUROPEAN HIGH-END AUDIO 2012-2013

DALI EPICON 8

 

EUROPEAN STREAMING PRODUCT 2012-2013

Pioneer N-50

 

EUROPEAN HI-FI HEADPHONE 2012-2013

Sennheiser HD 700

 

EUROPEAN D/A CONVERTER 2012-2013

Audiolab M-DAC

 

EUROPEAN TWO-CHANNEL SYSTEM 2012-2013

Cambridge Audio Azur 851C + 851A

 

EUROPEAN WIRELESS HI-FI 2012-2013

Dynaudio Xeo

 

 

ht_logo.png

 

 HOME THEATER

 

 

EUROPEAN  HT RECEIVER 2012-2013

Pioneer VSX-922

 

EUROPEAN HT SOUNDBAR 2012-2013

Harman Kardon SB30

 

EUROPEAN HT SYSTEM 2012-2013

Samsung HT-E6750W

 

EUROPEAN HT LOUDSPEAKER 2012-2013

Canton Vento 800.2 System

 

EUROPEAN HT HIGH-END 2012-2013

Sony VPL-VW1000ES

 

EUROPEAN HT SUBWOOFER 2012-2013

Bowers & Wilkins PV1D

 

 

audio_logo.pnght_logo.pngvideo_logo.jpg

 

 Combined awards AUDIO/HT/VIDEO Panel:

 

EUROPEAN BLU-RAY PLAYER 2012-2013

Panasonic DMP-BDT500

 

EUROPEAN PROJECTOR 2012-2013

Epson EH-TW9000W

 

EUROPEAN HT SOLUTION 2012-2013

Loewe Connect ID 46 + Home Cinema Set 5.1

 

 

 

foto_logo.png

  

 Photo Panel

 

 

EUROPEAN CAMERA 2012-2013

Nikon D800

 

EUROPEAN SLR CAMERA 2012-2013

Sony α SLT-A57

 

EUROPEAN ADVANCED SLR CAMERA 2012-2013

Canon EOS 5D Mark III

 

EUROPEAN PROFESSIONAL CAMERA 2012-2013

Nikon D4

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM CAMERA 2012-2013

Olympus OM-D E-M5

 

EUROPEAN ADVANCED COMPACT SYSTEM CAMERA 2012-2013

Samsung NX20

 

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM CAMERA 2012-2013

Fujifilm X-Pro1

 

EUROPEAN COMPACT CAMERA 2012-2013

Canon PowerShot G1 X

 

EUROPEAN ADVANCED COMPACT CAMERA 2012-2013

Sony Cyber-shot DSC-RX100

 

EUROPEAN TRAVEL CAMERA 2012-2013

Sony Cyber-shot DSC-HX20V

 

EUROPEAN ALL WEATHER CAMERA 2012-2013

Olympus TOUGH TG-1

 

EUROPEAN LENS 2012-2013

Tamron SP 24-70mm F2.8 Di VC USD

 

EUROPEAN MACRO LENS 2012-2013

Sigma APO Macro 150mm F2.8 EX DG OS HSM

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM LENS 2012-2013

Panasonic LUMIX G X VARIO 12-35mm F2.8 ASPH

 

EUROPEAN PHOTO PRINTER 2012-2013

Canon PIXMA PRO-1

 

EUROPEAN PHOTO SOFTWARE 2012-2013

Adobe Photoshop Lightroom 4

 

 

video_logo.jpg

 

 Video Panel

 

 

EUROPEAN LCD TV 2012-2013

Philips 46PFL9707

 

EUROPEAN PLASMA TV 2012-2013

Panasonic VIERA TX-P50VT50

 

EUROPEAN 3D TV 2012-2013

Sony BRAVIA KDL-55HX850

 

EUROPEAN SMART TV 2012-2013

LG 55LM960V

 

EUROPEAN FUTURE PROOF TV 2012-2013

Samsung UE46ES8000

 

EUROPEAN 3D ACHIEVEMENT 2012-2013

Toshiba 55ZL2

 

EUROPEAN DISPLAY ACHIEVEMENT 2012-2013

LG 55EM970V/975V

 

EUROPEAN CAMCORDER 2012-2013

Canon LEGRIA HF M52

 

 

 

incar_logo.png

 

 In-Car Electronics Panel

 

 

EUROPEAN IN-CAR HEAD UNIT 2012-2013

Kenwood DNX4210DAB

 

EUROPEAN IN-CAR NAVI-MEDIA SYSTEM 2012-2013

Pioneer AVIC-F40BT

 

EUROPEAN IN-CAR AMPLIFIER 2012-2013

Alpine PDX-V9

 

EUROPEAN IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2012-2013

GLADEN AEROSPACE 165.2 active

 

EUROPEAN IN-CAR SUBWOOFER 2012-2013

Audison Voce AV 10

 

EUROPEAN IN-CAR PROCESSOR 2012-2013

Helix C-DSP

 

EUROPEAN IN-CAR INTEGRATION 2012-2013

MOSCONI GLADEN DSP6to8

 

EUROPEAN IN-CAR HIGH-END 2012-2013

Ground Zero GZPW Reference 18 + GZPT Reference 28

 

 

 

 

 incar_logo.pngmobil.png

 

 Combined Award with Mobile Panel

 

 

 

EUROPEAN SMART CONNECTIVITY 2012-2013

JVC KW-NSX1

 

 

 

mobil.png

 

 Mobile Panel

 

 

EUROPEAN MOBILE PHONE 2012-2013

Samsung Galaxy S III

 

EUROPEAN SOCIAL MEDIA PHONE 2012-2013

HTC One S

 

EUROPEAN MOBILE PHOTO ACHIEVEMENT 2012-2013

Nokia PureView Pro Imaging Technology

 

EUROPEAN WIRELESS SPEAKERS 2012-2013

Philips Fidelio A9 (AW9000)

 

EUROPEAN MOBILE HEADPHONE 2012-2013

Focal Spirit One

 

 

Combined Award with ICE Panel

 

EUROPEAN SMART CONNECTIVITY 2012-2013

JVC KW-NSX1

 

 

 

green_logo.png

 

 Green Awards

 

 

EUROPEAN GREEN TV 2012-2013

Philips 55PFL6007

 

EUROPEAN GREEN SMART PHONE 2012-2013

Sony Xperia P

 

 

video_logo.jpg

 

 Tovább a Video Panel díjaihoz...

 

 

incar_logo.png 

 Tovább az In-Car Electronics Panel díjaihoz...

 

 

mobil.png

 

 Tovább a Mobile Panel díjaihoz...

 

 

foto_logo.png

 

 Tovább a Photo Panel díjaihoz...

 

 

green_logo.png

 

 Tovább a Green Awards-hoz...

 

 

 

 

Bővebb információ az EISA hivatalos honlapján.

 

www.eisa.eu

Share |
top

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be, ha még nem regisztrált a regisztráció linken megteheti!

E-mail

Jelszó

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

bottom

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

 

ealogo-145x50.jpgaudiocentrum_140x50.jpg

hifi_station_140x50px_logo.jpg doczy.jpg

 

Impresszum