EISA General Meeting 2014 ATHÉN

eisa_gm_2014_720x500_1.jpg

EISA AZ AKROPOLISON  

32. GENERAL MEETING 2014 GÖRÖGORSZÁG - ATHÉN

 

Kedves Olvasóink!

Immár hagyomány, hogy az Eisa magazinok vezető szerkesztői minden esztendő június utolsó hetében valamelyik tagország fővárosában összeülnek, hogy megvitassák, mely eszközök érdemlik ki a presztízsértékű Eisa díjat. Ebben az évben Görögország adott otthont az Eisa találkozó színhelyének, ahol nem kevesebb mint hat szakértői csoport külön szekcióüléseken bírálta el, hogy a szigorú tesztek alapján véleményezett termékek közül, melyek alkalmasak a kitüntető díj eléréséhez.

 

eisa_gm_athen_720x500_2.jpg

 

Az Eisa idén új szerkezeti struktúrában végezte munkáját, a HiFi, a HOME THEATER DISPLAY & VIDEO, a MOBILE DEVICES, az IN CAR és a FOTO szakértői csoportok szerkesztőiből alakulva hozták megdöntéseiket. A június 26-án megszületett döntés 22 ország 53 magazinjának főszerkesztői véleménye és a tagok többségi szavazata alapján született, aminek értelmében 56 kategóriában született döntés. Érdekesség, hogy ebben az esztendőben nem talált gazdára az eddig oly népszerű Green Award, amit eddig több éven át a TV és Mobil telefon kategóriában ítéltek oda, viszont új díjként felkerült a listára a high-end televízió és a high-end audio megoldás is. Internetes és nyomtatott lapjaink, most az idei Eisa díjakról számolnak be, mellékelve azokat az indoklásokat, melyek megalapozzák a szakzsűri a döntését. 

 

 

 

Mindíg kihangsúlyozzuk, hogy az Eisa díj a minőség garanciája, olyan védjegy ami biztosítja a vásárlót arról, hogy kifogástalan terméket vásárol a pénzéért. Kellemes böngészést kívánunk a rengeteg újdonság között, és persze sikeres választást azoknak az olvasóinknak, akik végűl vásárlásra szánják el magukat.

 

 

Soltész Rezső

kiadó-szerkesztő

soltesz.rezso@solteszreklam.hu 

 

rezso_2_100x100_sanyi_3.jpg

Hirdetés

 

Szponzorált linkek

 

 

Jelöljön meg egy választ

 

Együttműködő partnereink

 

ealogo-145x50.jpgaudiocentrum_140x50.jpg

hifi_station_140x50px_logo.jpg doczy.jpg

 

Impresszum